Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στην Περιοχή ΜΕΡΑ

Η Ένωση

Οι Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών βρίσκονται στην περιοχή Μερά του Δήμου Γρεβενών δίπλα στον περιφερειακό δρόμο της πόλης των Γρεβενών. Εγκαινιάστηκαν επί Προεδρίας ΕΠΣ κ. Χρήστου Ευαγγελόπουλου από τον τότε Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Βασίλη Γκαγκάτση και ολοκληρώθηκαν επί Προεδρίας του τωρινού Προέδρου της ΕΠΣ κ. Γιώργου Κοσματόπουλου και αποτελούν έναν πόλο έλξης για το Γρεβενιώτικο Ποδόσφαιρο.

Οι Εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με τις αντίστοιχες κερκίδες, γήπεδο 5Χ5, αποδυτήρια για τους ποδοσφαιριστές, σύγχρονο ιατρικό κέντρο, γραφεία διαιτητών, γραφεία διοικητικών υπηρεσιών της ΄Ενωσης, αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ., αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που ονομάστηκε προς τιμή του εκλιπόντος πρώτου αιρετού Προέδρου "ΑΙΘΟΥΣΑ Κ. ΣΚΕΝΤΖΙΟΣ", καθώς και κυλικείο για τις ανάγκες των επισκεπτών.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται από τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, των μικτών ομάδων της Ένωσης, καθώς και από τα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις φιλοξενούν τον τελικό της ΄Ενωσης και στο παρελθόν φιλοξένησαν και τις Εθνικές Ομάδες Παίδων και Νέων, όταν προετοιμάζονταν ή έδιναν αγώνες στα Γρεβενά. Επίσης χρησιμοποιούνται για τις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΣ Γρεβενών και είναι στην διάθεση των Σωματείων της Ένωσης.